Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (7.89 secunde)
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Stiu, nu-i o noutate, ca industria farmaceutica este una dintre cele mai banoase de pe planeta, mai banoasa chiar decat industria de armament. Razboaiele mai iau pauza.
zaibarul nu mai e zaibar, iar prazul lipseste cu desavarsire.
De citeva zile, cu totii putem vedea, fie de la televizor, fie din relatarile ziarelor, fie pe viu, pentru cei ce au avut treaba acolo, in ce hal a ajuns capitala tarii, unde ploile dar si delasarea autoritatilor au prefacut strazile orasului in riuri pe care masinile nu mai pot trece Orasul a ajuns practic sa fie blocat, iar celebrele ambuteiaje, de la orele de virf pe bulevardele centrale, au transformat pur si simplu caroseriile vehiculelor in dopuri metalice, prin care este cu neputinta trecerea.
Surpriza anului la romani este, cum era de asteptat o alta taxa, mai mare si mai enervanta care va usca buzunarele romanilor mai ceva ca la 40 de grade celsius.
FARCAST La sfarsitul anilor 1940 si la inceputul anilor 1950, pe teritoriul Statelor Unite, mai ales in sud-vest, s-au observat multe "globuri de foc verzi", cu un comportament foarte diferit de cel al meteoritilor sau al altor fenomene ceresti.
Lucian Iliescu a mers de patru ori in fata alegatorilor si de patru ori acestia au decis ca el este cel mai potrivit sa conduca destinele urbei de la Dunare.
OCTAVIAN ANDRONIC) Dupa ce s-a rugat la capataiul duhovnicului sau, ca Ponta sa reuseasca sa cheltuiasca banii pe care i-a adus el de la UE, Basescu si-a aranjat rapid o invitatie la cel mai prietenos post de televiziune pentru a efectua un autentic linsaj mediatic.
Am constatat ca, in ultima perioada, s-a neglijat o problema extrem de importanta pentru toti romanii - dublul standard la care sunt supusi consumatorii din tara noastra si Est Europenii, de catre firmele din statele mai dezvoltate ale U E.
Pare ca nici el nu mai face fata ritmului fiscal impus de actuala guvernare.
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Vanzatorul, la randul sau, cere un pret mai mare pentru ca, in urma negocierii, sa poata obtine pretul dorit", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Numarul masinilor furate in judetul nostru, in primele sase luni, este mai mic decit cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.
Evolutia cursului valutar din ultima perioada îi tine cu sufletul la gura pe multi craioveni, mai ales ca devalorizarea leului îi ustura la buzunar.
Creditele mai greu de accesat si diminuarea sumei împrumutate la aceleasi venituri va reduce numarul solicitantilor si, implicit, al tranzactiilor imobiliare. Multi tineri viseaza la o locuinta proprie, dar conditiile de cumparare sunt din ce în ce mai dure.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe.
Cam asa s-ar traduce si mai pe romaneste principala concluzie a unei cercetari realizate de INSOMAR la sfarsitul lui ianuarie 2009, data publicitatii lunea trecuta.
Peste 30% din cumparatorii de locuinte noi aleg sa achizitioneze apartamente pentru a le inchiria, deoarece randamentul acestora este de 5-7%, mai bun decat dobanda pe care o ofera bancile pentru depozite.
Daca o intoxicatie acuta este bine abordata si tratata, coma toxica rezultata are mai multe sanse de supravietuire fara sechele decat orice alt tip de coma (neurologica,infectioasa,traumatica).
google-analytics.com